2013. július 24., szerda

Chili a Hangforrásban

Chili a Hangforrásban is sokat segít. Azon kívűl, hogy jelzi nekem az ajtó csengőjét, illetve a bejövő üzeneteket (e-mail, chat) szórakoztatja az ügyfeleket is. Aki szomorú hangulatban jön be, annak odaviszi a labdát,  egyből mosolyt csalva az arcára. Jó, először meglepődnek, hogy jééé van itt egy kutya is? Biztos, hogy megkérdeztem a főnökömet, hogy ő is itt lehet? Bombáznak a különböző kérdésekkel, közben el is felejtik, hogy eredendően miért is jöttek be. :)

A Hangforrás amúgy egy információs pont hallássérültek részére, lényegében sorstársi tanácsadás (milyen hallókészülékek vannak?; melyik illeszték jó?; hol csinálnak hallásvizsgálatot?; milyen jelzőberendezések léteznek? stb.), feladataim közé tartozik még többek közt a különböző tematikus délutánok, hallásakusztikai előadások, számítógépes tréning szervezése, de szakemberek közreműködésével pl. egyéni pszichológiai tanácsadás is van. És ami fontos, hogy ide bárki, bárhonnan bejöhet nem kell, hogy SINOSZ tag legyen.

Azok akik elvégeztek nálunk egy számítógépes tréninget, azok visszajárhatnak gyakorolni a számítógépeken a megszerzett tudásukat. Így van 4-5 ember akik rendszeresen eljönnek és gyakorolnak. Ezek az alkalmam egy kis labdázás  nélkül elképzelhetetlen... de 1-1 trükknek is nagyon tudnak örülni. Ha Chilit otthonhagyom a nagy meleg vagy egyéb okból kifolyólag, akkor reklamáltak, hogy hogy lehetek ilyen szívtelen?! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése