2013. április 15., hétfő

Hangforrás

A Hangforrás koordinátora lettem. Megkeresett Habán Zsuzsa a SINOSZ-tól, hogy érdekelne-e ez a munka, beszéljünk meg egy napot amikor elmondaná, hogy mit kellene csinálnom, miért jött létre a Hangforrás, megmutatná a helyiséget stb.

Még ott helyben válaszoltam, hogy igen, vállalom. :)


Hétfőn és szerdán 14-18h-ig tartok ügyfélfogadást (természetesen Chilivel), ilyenkor válaszolok a hallókészülékekkel, illesztékkel, segédeszközökkel vagy akár magával a hallássérüléssel kapcsolatos kérdésekre. Ha olyan speciális kérdés/ kérés merül felnamire nem tudok helyben válaszolni, akkor utánajárok és e-mailon, sms-ben értesítem az illetőt a fejleményekről. Vagy csak egyszerűen beszélgetni - hallássérült a hallássérülttel. Van két hallássérült pszichológus is, akikkel egyénileg lehet konzultálni. 

Összeírtam egy sor ötletet ami a következő időszakban megvalósításra vár: pl. nyelvtanulás hallássérülten, baba-mama klub, terápiás kutya foglalkozás.

És ami nagyon fontos, hogy ide olyanok is jöhetnek, akik nem SINOSZ tagok, csak szeretnének egy nyitott, befogadó, fiatalos közösség tagja lenni.SINOSZ Hangforrás InformációsPont

1068 Budapest, Benczúr u. 21.Ügyfélfogadás: hétfőn és szerdán 14-18h-ig
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése