2012. október 6., szombat

Margit - séta - frizbi

Ezen a hétvégén Tamás más elfoglaltsága miatt nem ér(t) rá paragility illetve frizbi edzést tartani, ezért fogtuk magunkat és nekivágtunk egy 10-15 kilométeres sétának, természetesen frizbizéssel egybekötve.

Az idő nagyon kellemes volt, se nem túl meleg se nem hideg. Én és a kutya is az ősztől tavaszig terjedő időjárást kedveljük. Már nagyon hiányzott ez a program - el is gondolkoztam rajta, hogy talán le kellene mondanom az egyik edzést és helyette inkább elmenni kirándulni a kutyával.

(Mostanában hétköznap sajnos csak hetente egyszer van lehetőségem elmenni Chilivel egy komolyabb sétás-frizbizésre, de hétvégén mindkét napon kutyasuliban vagyunk.)


Egész jó kis frizbi készletre tettem szert, jelenleg 5 féle korong közül választhatok, azaz az adott távhoz, szélerősséghez, feladathoz stb. legjobban illőt. Eddig a harapásálló volt a kedvencem, most a Hero Sonic 215 az abszolút favorit. Könnyű, kicsi, jó a fogása. Chilinek meg mindegy, csak korong legyen.
A Duna alacsony vízállása miatt körbe lehet sétálni a Margitot közvetlenül a vízparton is. Így jó két óra (vagy talán több is volt) frizbizés után a part felé vettük az irányt. Chili epekedve nézte a hullámzó vizet, a felszínen úszkáló kacsákat, de sajnos muszály volt ennyivel beérnie...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése