2012. április 27., péntek

Állapotjelentés

A kisállat fizioterápiás tanfolyam finisébe fordult, megkaptuk a tételeket. 20 tétel, pontosabban inkább 60, mert egy tétel 3 részből áll, anatómia, klinikum, fizió.
A vizsga két napos, egyik nap teszt, akinek ez sikerült csak az mehet szóbelire, akinek meg nem, az mehet haza. Másnap gyakorlati vizsga.

Számomra nagy tehertétel, hogy csak akkor mehetek tovább, ha sikerült a teszt. Világéletemben utáltam tesztet írni, akkor is ha tanultam rá... szóval most görcsölök rendesen.

(Június végén vizsgázunk.)

Továbbra is járok kezelni Mayát (discopathia), aki nagyon szépen fejlődik. Bár ma nagyon nyűgöske volt, nehezen haladtam vele. Időnként elaludt, aztán felpörgette magát és szaladt volna labdázni. Biztos meg akarta nekem és a gazdájának, Erikának magyarázni, hogy ő már jól van, nem kell neki se masszázs, se hydroterápia se semmi egyéb.

A tanulás és számos KEA szervezési feladat mellett a bloggal ellentétben Chili nincs elhanyagolva. A séták lerövidültek, cserébe viszont kétnaponta járunk egy nagyobb füves területre frizbizni. Hetente egyszer megjáruk a szokásos 15 kilométeres sétánkat is.1 megjegyzés:

Sophie és Maya írta...

Ügyes leszel Zsani, nagyon drukkolunk neked :-)

Megjegyzés küldése