2012. május 1., kedd

Ella (újból) hallássérült gazdit keres!

A Kutyával az Emberért Alapítvány hallássérült gazdit keres Ella számára, ezért nevelőszülője, Viki írt róla egy pár sort, az alábbiakban ezt olvashatjátok:

"Ella több mint két éves Kínai meztelen kutya (chinese crested dog) szőrös változata (powder puff). Nyolc hónaposan kezdte meg iskoláját a Kutyával az Emberért Alapítványnál. Mostanra képzett hallássérült-segítő kutya vált belőle, mely siketek és nagyothallók számára jelzi, ha kopognak, csengetnek, szól az ébresztő-, vagy a sütő órája. Ha szükséges, a gyermeksírást is jelzi.

A nyolc hónap alatt, amit nálam töltött, egy kedves, szeretetre és figyelemre éhes kutya lett belőle. Legyőzte félelmeit a nagy kutyákkal szemben. Mostanra képes átesni a ló túloldalára, és meggyőződése, hogy ő egy „igazi fenevad”. Szeret méretben hozzá igazodó kutyákkal játszani (Yorkshire Terrier, kölyökkutyák, fajtársai), de nem veti meg a lakásban tartott macskákkal való kergetőzést sem.

Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a futás, minél nagyobb területen, a frizbízés és az agility. Gyorsaságából és gyors irányváltoztatásából kifolyólag, mind a két sportban remekelhet gazdája oldalán.
 

Kis mérete miatt a magas fűből csak szurikáta pozícióban lát ki. Rendszerint ezt felhasználva jelzi, ha valami a magasban szól. Egy igazi öleb kutya, aki órák hosszat elvárja a gazdi teljes figyelmét, miközben ő folyamatosan bohóckodik, hogy nevetésre bírja."

Jelentkezni Pechan Eszternél lehet, aki majd küld egy jelentkezési lapot, amit kitöltve vissza kell neki küldeni.
Pechan Eszter
keaterapia[@]gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése